Saturday, December 11, 2010

Maksud Bunyi Hon

Ini kisah bunyi hon, aku x suka tekan hon sbb aku tak suka di hon. Tapi rupanya hon ni ada maknanya tersendiri yang tak terfikir dek aku. Dalam lawak ada logiknya tuh. Lepas ni kalau tekan hon jgn sembarangan hon. Kredit kepada penulis asal lawak ni.

Pernah tak masa driving, kadang-kadang kita dengar kereta yang berselisih atau kereta di belakang kita membunyikan hon?
Percaya atau tidak…
Tahukah anda bahawa setiap bunyi hon itu ada maksud tertentu disebaliknya.


Saya bongkarkan maksud disebalik bunyi-bunyi hon tersebut untuk anda sekarang. Please take note yer! hehe

1 x HON PENDEK – pemandu tu nak cakap “HAI”
2. 2 x HON PENDEK – pemandu tu nak cakap “TERIMA KASIH” atau “JUMPA LAGI”
3. 3 x HON PENDEK – pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau tak reti-reti nak jalan)
4. 1 x HON PANJANG – pemandu tu beri amaran kereta lain bahawa diorang memandu secara merbahaya dan hampir menyebabkan kemalangan

5. 2 x HON PANJANG – pemandu tu marah “HOI!!!… BODOH XDER OTAK KE”
6. 4 X atau lebih HON PENDEK – pemandu tu cakap ;
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

“TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. TIIILAAAM!… TIIILAAAAM!”
skali
jual tilam daa..

Thursday, September 09, 2010

How to Format My Nokia N97


If you test every game and every new application on your mobile, you will/have face(ed) a situation where you need to reset your device to make it as new as it was when you bought it. Reset a s60v3 mobile is easy if you know the reset code, but resetting new touch mobiles like N97 and 5800 which don’t have physical keyboards seems very difficult if you don’t know the procedure.
If you are new to S60 life, you can read this article ( Some Common Tips & Tricks ) to know some important tips and tricks for your mobile including how to reset (soft, hard etc) S60v3 mobiles.

The first two methods are standard for all symbian mobile phones, but the third one is only for touch mobiles.

  1. Soft Reset/Normal Reset: With this method, the mobile setting are restored to factory settings. But it does not remove applications, games or anything installed. To do this reset press *#7780#.
  2. Deep Reset: It is the most common way to reset your mobile. It will erase all the bugs and errors in your phone including all installed applications and games on your phone memory. *#7370#
  3. Hard Reset/Format: If due to any problem you are not able to go to the screen of your mobile to enter the above mentioned codes, then you will have to do the hard reset or to format it. Symbian S60v3 and S60v5 mobiles have different method for reset but N97 and 5800 have different.
    1. To reset the mobiles other than N97 and 5800, keep pressed the following three keys on your mobile keypad and restart your phone while still pressed these keys. * + 3 + Call button (green button).
    2. For Nokia 5800 XM: In this case, press the keys at once Red (End) + Green (call) + Photocamera Button and hold and switch on the mobile.
    3. For Nokia N97: Press both Shift keys + space bar and BackShift, hold, turn on the phone.
Loading...